Waarom VibStyling

De juiste kleding laat de vrouw erachter zien, je persoonlijkheid spreken.
Het eerste wat andere mensen van je zien is de buitenkant. En aan die buitenkant kunnen we helaas niet zien hoe aardig, slim of getalenteerd je bent. Toch worden we, of we dat nu willen of niet, in de eerste 30 seconden al door de buitenwereld beoordeeld. Die eerste indruk wordt door 90% bepaald door je kleding, je voorkomen, je stem, je geur en lichaamstaal. Met de juiste kleuren en kledingstijl, je parfum en accessoires kun je je persoonlijkheid heel goed benadrukken.
Soms wil dat niet lukken. Je krijgt nooit de juiste combinaties, je hebt vaak miskopen, je maat hangt er niet bij omdat ze stoppen bij maatje 42 of de broeken zijn te kort vanwege je lengte. Je hebt helemaal geen tijd of zin om langdurig winkel in winkel uit te gaan of je koopt iets omdat het in de mode is maar eigenlijk past het totaal niet bij je. Soms veranderd je smaak en stijl gelang je leeftijdsfase maar je blijft hangen in je oude kledingstijl.
De kleuren die je draagt vind je vaak wel mooi maar matchen niet met je huid en maken je flets en grauw in je gezicht of het lukt je niet een item te combineren. Je garderobe kast is eigenlijk een rommeltje. Er zit totaal geen lijn in en je bent dat eigenlijk een beetje zat. Je wilt een detox van je garderobe.

Soms zie je vrouwen om je heen en je denkt bij jezelf, hoe doen ze dat toch? Alles klopt en het past bij elkaar. Een natuurlijke flair, stijl en altijd stralend. Sommige vrouwen hebben van nature die gave. 
VibStyling heeft dat van nature ook en kan jou hiermee helpen.
Met een persoonlijk kleur-, stijl- en kledingadvies. VibStyling geeft adviezen en tips waar je echt wat aan hebt. Prachtige kleding die bij je figuur en jouw persoonlijkheid en stijl past waardoor ook jij er mooi, stralend ongedwongen en authentiek uit ziet. Make-upadviezen, kapseltips en parfumwetenswaardigheden.
Geen modemissers meer en een garderobekast die klopt.
Welkom bij VibStyling!