Wie is VibStyling

Vibeke, een geboren fashionista, trendwatcher en trendsetter pur sang. Afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten en de Scapino Dans Academie. Gewerkt als fashionmodel en nu modestyliste, personal shopper, kleurenadviseuse, stylingcoach en yogadocente.

Haar hart ligt in de mode, styling en vormgeving. Sinds haar 13e jaar kocht ze van haar zakgeld al de Amerikaanse en Franse Vogues, Harpers Bazaar en Franse l'Officiel en haalde daar haar inspiratie uit. Tevens ontwerpt en maakt zij een prachtige sieraden.

Verzot op prachtige materialen, mooie designerskleding, schoenen en unieke tijdloze stukken, prachtige stijlcomposities en mooie pure basics is Vibeke en haar manier van kijken en styling een begrip geworden. Ook op het gebied van parfums, cosmetica, haarwerken, yoga en bewegingsleer heeft zij een enorm uitgebreide kennis.

Inmiddels beschikt zij al meer dan 25 jaar over een breed fashion netwerk in New York, Milaan, Florence, Antwerpen en Parijs. Uit al deze kennis is VibekeStyling geboren.